30. Ahilik Haftası Kutlamaları kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün koordinesinde düzenlenen Ahilik Haftası Spor Etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor.

18-22 Eylül 2017 tarihleri arasında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından organize edilen spor müsabakaları birinci gününde Aşıkpaşa Spor Salonunda düzenlenen Bilek Güreşi müsabakasında dereceye giren sporcular birinci Mustafa GÜNEY, ikinci Ömer Faruk DEVECİ ve üçüncü Bora ÇELİK oldu.

Atletizmde Birincilere Ödüllerini Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın BAK'ın elinden aldılar

30. Ahilik Haftası Kutlamaları kapsamında koşullan Ahilik Atletizm müsabakaları tamamlandı. Ahi Evran Külliyesi-Ankara Caddesinde biten yarışmada dereye giren sporcular belli oldu. Müsabakaların sonunda Bayanlarda Urkuş IŞIK birinci, Senem ÇELİK ikinci ve Ayşenur ALTUNTAŞ üçüncü olurken;  Erkeklerde dereceye giren sporcularımız birinci İsmail TEKBIÇAK, ikinci Recep ALPAR ve Halit TAŞ üçüncü oldu. Dereceye giren sporcularımız ödüllerini Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın BAK'ın elinden aldılar.

Bocce de Dereceler Belli oldu.

Ahi Stadyumunda düzenlenen Bocce müsabakasında dereceye giren sporcular Erkeklerde birinci Mert KARA, ikinci Caner GÖK ve üçüncü İbrahim AKPINAR olurken Kızlarda Zeynep YEĞEN birinci, İlayda ÇANGIR ikinci ve Ayşenur ERDOĞDU üçüncü oldu.

Esnaflar Futbolda Şampiyon Marangozlar

Bir haftadır devam eden Esnaflar Futbol Turnuvasının galibi Ahi Stadyumunda oynanan final maçında belli oldu. Berberler Odası ile Marangozlar Odası arasında oynanan Ahi Haftası Futbol Turnuvası Finalinde Marangozlar Odası Berberler Odasını 3-1 lik net bir skorla mağlup ederek 30. Ahilik Haftası Futbol Turnuvasında Şampiyon oldu.

Satrançta Galipler Belli Oldu

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün çok amaçlı toplantı salonunda (Satranç Salonu) düzenlenen Ahilik Haftası Satranç Turnuvasında dereceye giren sporcular belli oldu. Karşılaşmaların sonunda 1500 Puan üstünde birinci Yusuf DÖNMEZ, ikinci Mehmet DOĞDU ve üçüncü Hasan ÇOBAN oldu.

Okçulukta Birinciler Belli

Ahi Stadyumunda düzenlenen Okçuluk Turnuvasında dereceye giren sporcular belli oldu. Müsabakaların sonunda Makaralı Yay da Çağrı DAĞDEVİREN birinci, İpek Güneş İkinci ve Betül DEMİRBAŞ üçüncü olurken Klasik Yayda birinci Eğe YILDIRIM, ikinci Gazi Talha YELTEKİN ve üçüncü Simge AKBAŞ oldu. Karşılaşmaların sonunda dereceye giren sporculara madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Emre ASLAN tarafından verildi.

30. Ahilik Haftası Kutlamaları Spor Etkinlikleri kapsamında devam eden müsabakalarda Perşembe günü Spor gösterileri, (Taekwondo, Boks, Güreş, Kıck-Boks, Karate ve Judo) Cuma Günü Aşıkpaşa Spor Salonunda Masa Tenisi ve Dart müsabakası ile 30. Ahilik Haftası Kutlamaları Spor Etkinlikleri tamamlanmış olacak.