Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi tarafından kurulması hedeflenen "Gençlik Merkezi Müzikal Topluluğu" ile, her yaş grubundaki yetenekli ve ilgili bireylerin bir araya gelmesi; sahnede, milli ve manevi değerler doğrultusunda yeteneklerin sergilenmesi,okul çağındaki öğrencilerimizi, çalışan veya çalışmayan gençlerimizi haftanın belirli günlerinde sosyal ve kültürel faaliyet noktasında bir araya getirilerek gençler arası köprüler oluşturulması hedeflenmektedir.

İlimizde sahne sanatları eksiğinin olması,bu amaçla bu eksikliğin Gençlik Merkezimizce doldurulması planlanmaktadır.

Müzikal çalışmalarının içeriğinde; Halk Müziği Korosu, Şiir, Öykü ve Karakter Canlandırılması gibi sanat dalları yer alacak olup, bu sanat dallarından bir veya bir kaçında yetenekli olan bireylerin Gençlik Merkezi bünyesinde değerlendirilerek hedeflenen kitle ile birlikte, her bir yaş aralığında birleştirilmesi düşünülüyor.

Bu konularda yeteneği bulunan gençlerimizi kurulacak olan müzikal topluluklarımıza davet ediyor, Kırşehir Gençlik Merkezimize bekliyoruz.

Kayıt işlemleri 5 Ocak 2018 Cuma gününe kadar devam edecek olup, müzikal çalışmalarımız kayıt işlemlerinden sonra başlayacaktır.