Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Merkezim Her Yerde projesi kapsamında gönüllü gençlerimiz ve gençlik merkezi personellerimiz ile Sıdıklı Ortaoba Köyü, Sıdıklı Ortaokulundaydık.

Daha iyi bir eğitim ve daha güzel bir gelecek için gençlik liderleri ve gönüllü gençlerimiz ile bakıma ihtiyacı olan okulun sınıflarını, konferans salonunu ve koridorlarını boyayıp, temiz bir hale getirdik. Sonrasında genç kardeşlerimiz ve gönüllü gençlerimiz ile Okulun bahçesinde iyilik ağacı projesi kapsamında çam fideleri dikilerek çevreyi ağaçlandırdık.

Genç kardeşlerimiz ile halkoyunları gösterisi sergileyip türkülerimizi seslendirdik. Ebru atölyemizi köy okuluna taşıyarak, öğrencileri ebru ile buluşturduk. Sağlık İl Müdürlüğü ile işbirliği yapıp, obezite ile mücadele hakkında bilgilendirmelerde bulunduk.

İyilik ağacı kapsamında ekonomik durumu yetersiz öğrencilere hayırsever insanlardan temin edilen kışlık bot ve mont hediye ettik. Köy camisini temizleyerek ibadet mekanını güzelleştirdik. Programa katılan gönüllülerimiz, öğrencilere, köy halkına ve gözleme yaparak ikramda bulunan teyzelerimize çeşitli hediyeler verdiler.

Merkezimizi köye taşıyarak köy halkı, okul öğrencileri, gençlik liderleri ve gönüllü gençlerle birlikte yararlı, heyecanlı, mutluluk dolu güzel bir gün geçirdik.