Türkiye U20 (Gençler) Salon Atletizm Şampiyonası Ataköy Atletizm Salonunda düzenlendi. Türkiye'nin dört bir yanından gelen genç sporcuların mücadele ettiği Şampiyonada Kırşehir adına 3000 metrede mücadele eden sporcumuz Urkuş IŞIK rakiplerini geride bırakıp, birinci gelerek altın madalyanın sahibi ve aynı zamanda Türkiye Şampiyonu oldu.

Ayrıca Sporcumuz Urkuş IŞIK elde ettiği Türkiye Şampiyonluğundan dolayı 10 Şubat 2018 tarihinde Bulgaristan'ın Sofya şehrinde yapılacak olan Balkan U20 (Gençler) Salon Atletizm Şampiyonası’nda ülkemizi ve ilimizi temsil etme başarısı elde etti.

Şampiyon Sporcumuz Urkuş Işık Kampa girdi.

Ataköy Atletizm Salonu’nda gerçekleşen Türkiye U20 Salon Atletizm Şampiyonası sonrasında yapılacak olan Balkan U20 Salon Şampiyonası kadrosu belirlendi.

28 Ocak Pazar akşamından itibaren kampa alınan 33 atletin içerisinde Sporcumuz Urkuş IŞIK'ta yer aldı. İkincisi düzenlenecek olan Balkan U20 (Gençler) Salon Atletizm Şampiyonasının ilki geçen yıl İstanbul’da düzenlendi. Bu yıl ise Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da 10 Şubat 2018 tarihinde düzenlenecek.