Okul sporları faaliyet programında yer alan okullar arası genç erkekler - genç kızlar, yıldız erkekler - yıldız kızlar ve küçük erkekler - küçük kızlar Taekwondo İl birinciliği müsabakaları Aşıkpaşa spor salonunda bulunan Taekwondo salonunda yapılan karşılaşmaların sonunda tamamlandı.

Gün boyunca bir birinden heyecanlı maçların sonunda dereceye giren sporculara madalya ve başarı belgelerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Kerim KOCABIYIK, Merkez Hakem Kurulu Hakemleri ve sporcuların velileri ile Beden Eğitimi Öğretmenleri tarafından verildi.

Müsabakaların sonunda 33. Kilogramda  Resul AY birinci, Fahrettin AKCAKAYA ikinci ve Berat MIZRAK üçüncü. 37 Kilogramda Ömer TOKER  birinci, Abdullah Talha KAHRAMAN ikinci, H. Arda KILIÇ üçüncü ve M. Fatih SARIKAYA dördüncü,  45 Kilogramda Arda İŞGÜZAR  ve 45 Kilogramda Azad TOPCU  birinci oldu.

49 Kilogramda Haydar IŞIK, 53 Kilogramda M. Yiğit ŞAHBAZ, 61 Kilogramda Y. Kubilay ŞEN, 65 Kilogramda Doğukan BAYRAKTAR ve +65 Kilogramda Enis Ege TORUN birinci oldu.

 Yıldız Kızlarda ise 33 Kilogramda Aleyna ŞEN birinci ve 33 Kilogramda Sevda IŞIK ikinci, 37 Kilogramda Selcan ELAGÖZ  birinci, Z. Zübeyde KAHRAMAN ikinci, 47 Kilogramda İrem Nur DEMİR birinci 41 Kilogramda Nazlı Can ELAGÖZ birinci Sıla EROĞLU ikinci ve Sahra Nur ORAL üçüncü oldu.  44 Kilogramda İzem BAŞER birinci İrem Nur DEMİR ikinci,  51 Kilogramda Ayşe Nur SAYLAM birinci, Gamze DEMİR ikinci, Serpil Kara KAYA üçüncü, 55 Kilogramda Tuğba KILINÇ birinci 59 Kilogramda Elif Naz BAYTOK ve +59 Kilogramda Sinem ŞAHİN birinci, Münevver SOYUTEMİZ ikinci oldu.

Gençlerde  48 Kilogramda Mehmet ÖZDEMİR  birinci, 51 Kilogramda Tolga BEZELYA birinci, 55 Kilogramda Recep DUMAN birinci, Kaan ZIBA ikinci, Deniz Efe KETEN üçüncü, 59 Kilogramda Bilal TOPRAK birinci, 63 Kilogramda Ahmet Çağan DERNEK birinci, Tahsin Can IŞIK ikinci, 68 Kilogramda Ramazan ALTINTAŞ  birinci, 73 Kilogramda Hüseyin TEKİN ve 78 Kilogramda Hilmi HAN birinci oldu.

Genç Kızlar da 49 Kilogramda Cansu ZIBA, 52 Kilogramda İlknur Kılıç ASLAN 59 . Kilogramda Nisa Nur CULHA, 63 Kilogramda Nazlıcan YILMAZ, 68 Kilogramda E.MİRAY GÜZEL ve 68 + Kilogramda Dilara AY birinci oldu.