Okul Sporları faaliyet programında yer alan küçük erkekler futbol Yarı Final grup müsabakaları 10-13 Mayıs 2018 tarihleri arasında Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edildi.

Küçük Erkekler Yarı final grup müsabakalarına Aksaray Hasandağı Ortaokulu, Samsun Gülsüm Sami Kefeli Ortaokulu, Ankara Keçiören Tarhuncu Ahmet Paşa Ortaokulu ve Tokat Hakimiyet-İ Milliye Ortaokulu, İstanbul Şehit Murat Demirci Ortaokulu, Eskişehir Melahat Ünügür Ortaokulu, Düzce Mustafa Kemal Ortaokulu ve Ordu Sakarya Ortaokulları katıldı.

Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen küçük erkekler futbol yarı final grup müsabakaları 09 Mayıs 2018 tarihinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çok amaçlı toplantı salonunda gerçekleşen kura çekimi ve teknik toplantının ardından başladı.

Çekilen kuraların sonunda gruplar şu şekilde oluştu. A grubu Aksaray Hasandağı Ortaokulu, Samsun Gülsüm Sami Kefeli Ortaokulu, Ankara Keçiören Tarhuncu Ahmet Paşa Ortaokulu ve Tokat Hakimiyet-İ Milliye Ortaokulu olurken B grubu İstanbul Şehit Murat Demirci Ortaokulu, Eskişehir Melahat Ünügür Ortaokulu, Düzce Mustafa Kemal Ortaokulu ve Ordu Sakarya Ortaokulu şeklinde oluştu.

2 nolu sentetik çim yüzeyi futbol sahasında 4 gün boyunca bir birinden güzel maçların ve karşılaşmaların sonunda Türkiye Finallerine katılacak olan takımlar belli oldu. Gruplarından ilk iki sırayı alan takımların 13 Mayıs Pazar günü çapraz eşleme ile final maçalarına çıktı.

13 Mayıs 2018 tarihinde 2 nolu sentetik çim yüzeyi futbol sahasında oynanan final maçları şu şekilde devam edildi.

Günün ilk maçında Ankara takımı olan Tarhuncu Ahmet Paşa Ortaokulu Ordu Sakarya Ortaokulunu 2-0 ile geçip ilk finalist olurken gnün v aynı zamanda ikinci finalistin belirleneceği maçta ise İstanbul takımı Şehit Murat Demirci Ortaokulu Samsun Gülsüm Sami Kefeli Ortaokulunu 4-2 ile geçerek adını Türkiye finallerine yazdıran ikinci takım oldu.

Müsabakalar sonunda Türkiye Finalin adını yazdıran takımlara madalya ve başarı belgelerini Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul sporları şube müdürü Kerim Kocaıyık ve futbol il temsilcisi tarafından sporculara verildi.