Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce gönderilen toplam 198 bin liralık yardım Amatör Spor Kulüplerine düzenlenen törenle takdim edildi.

Amatör spor kulüpleri halkımızın ve gençliğimizin spor yapmasına, onlara sağlıklı yaşam biçimi sunmasına, aynı zamanda ulusal ve bölgesel şampiyonalarda İlimizi temsil eden, sporcuların yetişmesi anlamında da çok önemli yere sahip olan Amatör Spor Kulüplerine yardımlar devam ediyor.

Bu kapsamda merkez ve ilçelerde faal olarak faaliyet gösteren toplam 46 Amatör Spor Kulüplerine Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüz Cacabey Gençlik Merkezinde gerçekleşen tören ile 198 bin liralık yardım Amatör Spor Kulüplerine takdim edildi.

Törenine Ak Parti Kırşehir Milletvekili Adayı Mustafa KENDİRLİ, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Emre ASLAN, Kırşehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Kazım KAYA ve İl ve İlçelerde faal olarak faaliyet gösteren 46 Amatör Spor Kulübü Başkanları ve Yöneticileri katıldı.