Okul sporları faaliyet programında yer alan okullar arası genç erkekler ve genç kızlar (A-B) Oryantiring İl birinciliği müsabakaları petlas parkurunda düzenlendi.

Petlas yurt müdürlüğünde ki oryantring  parkurunda düzenlenen karşılaşmalara yaklaşık  70'e yakın sporcu, hakem ve antrenör katıldı.

Karşılaşmaların sonunda sporcuları tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Faruk ŞAHİN; 'Katılım gösterdiğiniz için her birinize teşekkür eder, dereceye giren sporcularımızı ve okullarımızı da kutlarım. Ayrıca İlimizi gruplarda temsil edecek olan okullarımıza da grup karşılaşmalarında da başarılar dilerim.' dedi.  

Genç Erkekler A kategorisinde birinci Abdulkadir Özcan Anadolu İmam Hatip Lisesi birinci, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi ikinci, Kırşehir Lisesi üçüncü ve Özel Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi dördüncü olurken,

Genç Kızlar A kategorisinde Kırşehir Lisesi birinci, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi ikinci ve Özel Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü oldu.

Genç Erkekler B kategorisinde Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi birinci, Kırşehir Lisesi ikinci ve Özel Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü olurken,

Genç Kızlar B kategorisinde Hacı Fatma Erdemir Anadolu Lisesi birinci, Kırşehir Lisesi ikinci, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi üçüncü ve Özel Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi dördüncü oldu.

Müsabakaların sonunda dereceye giren okullara kupa, madalya ve başarı belgelerini Gençlik ve Spor İl Müdürü Faruk ŞAHİN, Okul sporları şube müdürü Kerim KOCABIYIK, Yurt Müdürü Nurullah SOYLU ve Oryantiring Merkez Hakem Kurulu  üyesi İsmail YAHŞİ tarafından sporcular takdim edildi.