Okul Sporları faaliyet programında yer alan Gençler ve Yıldızlar Satranç il birinciliği müsabakaları Kırşehir Spor Salonu Satranç salonunda yapılan karşılaşmaların ardından tamamlandı.

11-15 Mart 2019  tarihleri arsında 4 gün boyunca süren müsabakalarda ilk 2 gün Gençler kategorisi ve sonraki 2 gün ise Yıldızlar kategorisinde mücadele eden sporcular yarıştı.

İlk gün gençler genelde  kategorisinde birinci Hayriye Kımçak Anadolu lisesi, ikinci Sıddik Demir Anadolu lisesi 3.takımı, üçüncü Sıddık Demir Anadolu lisesi 2.takımı ve dördüncü Abdülkadir Özcan Anadolu İmam Hatip lisesi olurken

Genç Kızlar kategorisinde ise Osman Yalçınkaya Anadolu lisesi birinci ve Sıddık Demir Anadolu lisesi ikinci oldu.

Yıldızlar Genel kategorisinde birinci Cacabey Ortaokulu, ikinci Yunus Emre Ortaokulu, üçüncü Aşıkpaşa İmam Hatip ortaokulu ve dördüncü Cacabey Ortaokulu 2.takımı olurken,

Yıldızlar Kız kategorisinde ise Kaman Şehit Bayram Kara Ortaokulu birinci, Kaman Şehit Bayram Kara Ortaokulu 2.takımı ikinci, Şehit Ömer Halisdemir İmam Hatip ortaokulu üçüncü ve Cumhuriyet Ortaokulu dördüncü oldu.

Gençler ve Yıldızlar kategorisinde dereceye giren okullara kupa, madalya ve başarı belgelerini şube müdürü Selim Ünsal Satranç il temsilcisi Nimatullah Kaya ve antrenörler tarafından sporculara takdim edildi.

Dereceye giren okullarımızı ve sporcularımızı tebrik eder, il dışı gruplarda başarılar dileriz...