Okul sporları faaliyet programında yer alan Küçük Erkekler İle Küçük Kızlar ve Puanlı Atletizm il birinciliği müsabakaları tamamlandı.

Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü okul sporlarının faaliyet programında yer alan Küçük Kızlar ve Küçük Erkekler Puanlı Atletizm il birinciliği müsabakaları ahi stadyumunda düzenlenen yarışların sonunda tamamlandı.

İki gün boyunca bir birinden güzel ve heyecanlı yarışlara sahne olan müsabakalar sonunda Küçük erkeklerde birinci Merkez Yunus Emre Ortaokulu, ikinci Aşıkpaşa İmam Hatip Ortaokulu, üçüncü Ömer Halis Demir İmam Hatip Ortaokulu ve dördüncü Prof. Dr. Erol Güngör Ortaokulu olurken Küçük kızlarda Merkez Yunus Emre Ortaokulu birinci, Prof. Dr. Erol Güngör Ortaokulu ikinci, Ömer Halis Demir İmam Hatip Ortaokulu üçüncü ve Aşıkpaşa İmam Hatip Ortaokulu dördüncü oldu.

Karşılaşmaların sonunda dereceye giren okullara kupa, madalya ve başrı belgelerini Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz spor şube müdürü Kerim Kocabıyık, şube müdürü İdris Şahin, Atletizm İl temsilcisi Harun Yıldırım ve okulların beden eğitimi öğretmenleri ile antrenörleri tarafından sporculara takdim edildi.

Yarışların sonunda hem Küçük kızlarda ve hem de küçük erkekler puanlı atletizm de l birincisi olan Merkez Yunus Emre Ortaokulunu tebrik eder, grup müsabakalarında başarılar dileriz...