Özel Sporcular Türkiye Şampiyonlarını, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Faruk ŞAHİN makamında kabul etti.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından düzenlenen “Özel Sporcular Atletizm, Masa Tenisi ve Yüzme Türkiye Şampiyonası” 12-14 Nisan 2019 tarihleri arasında Nevin Yanıt Atletizm Kompleksi, Servet Tazegül Spor Salonu ve Olimpik Yüzme Havuzunda gerçekleştirildi.

Türkiye geneli 750 sporcunun katıldığı şampiyona renkli görüntülere sahne oldu.

12-14 Nisan 2019 tarihinde Mersin ilinde düzenlenen Özel Sporcular Türkiye Şampiyonasında ilimiz adına mücadele eden sporcularımızdan Aslıhan Yılmaz 100 Metrede Down genç kızlar kategorisinde Türkiye birincisi olarak altın madalya ve 400 Metre Down genç kızlarda Türkiye ikincisi olurken; Mustafa Akif Köksal 100 Metre otistik genç erkekler Türkiye üçüncüsü ve 100 Metre otistik genç erkekler Türkiye ikincisi oldu.

Aynı şampiyonada mücadele eden bir diğer sporcumuz Dilek Şahin ise Gülle atma genç kızlar kategorisinde Türkiye beşincisi olmuştu.

Mersin de düzenlenen Özel Sporcular Türkiye Şampiyonası Finallerinde elde etmiş oldukları birincilik ve Türkiye derecelerinden dolayı Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Faruk ŞAHİN, sporcularımızı tek tek tebrik edip başarı dileklerinde bulundu.

Ziyarette şampiyon sporcularımız ile okul müdürü ve birlikte beden eğitimi öğretmenleri yer aldı.