Sakarya ilinde düzenlenen Türkiye kros şampiyonasında sporcumuz Urkuş IŞIK Türkiye ikincisi olarak Portekiz’de yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında ülkemizi ve ilimizi temsil edecek.

Türkiye Atletizm federasyonun faaliyet programında yer alan U-20 Türkiye Kros Şampiyonası Sakarya ilinde düzenlendi. Şampiyonaya ilimiz adına yarışan sporcumuz Urkuş Işık U-20 kategorisinde ikinci olarak Gümüş madalyanın sahibi oldu.

Ayrıca sporcumuz gelecek ay yapılacak olan Balkan Kros ve sonrasındaki Avrupa Kros için de seçme niteliği taşıyan Türkiye Kros Şampiyonasında ikinci olarak şampiyonalarda yarışma hakkı elde etti.

Sakarya’da 19 Ekim 2019 Cumartesi günü yapılan ve 167 atletin yarıştığı organizasyonda sporcumuz Urkuş Işık Türkiye ikincisi olarak Portekiz de yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında Ay Yıldızlı Milli Takım forması ile hem ülkemizi hem de ilimizi temsil edecek.

Sporcumuz Urkuş Işık'ı Türkiye ikinciliği derecesinden dolayı tebrik eder, Balkan ve Avrupa Şampiyonalarında başarılar dileriz.

Öte yandan sporcumuz Urkuş Işıkın gelişmesinde ve başarılar kazanmasında emeği olan Antrenörümüz Ziya Kaya'yı da tebrik ederiz.

Şampiyon sporcumuz Urkuş Işık madalya seremonisi için çıktı kürsüden madalyasını aldıktan sonra Barış Pınarı Harekatına katılan kahraman Mehmetçiğimizi de unutmayarak Asker Selamı ile selamladı.