2019-2020 Sezonunda Okul Spor Faaliyetlerinin sağlıklı yürütülmesi, okulların, okul spor faaliyetleriyle ilgili her türlü işlemlerini yapabilmelerini sağlamak amacıyla Bakanlığımız tarafından Yayınlanan Spor Bilgi Sistemi Okul Sporları Modülü hakkında Beden Eğitimi Öğretmeni ve Okul Yöneticilerine bilgi vermek amacı ile toplantı yapıldı.

19 Kasım 2019 tarihinde Kırşehir Merkez ve ilçelerde yapan Okul Müdürleri ve Beden Eğitimi Öğretmenlerine Spor Bilgi Sistemi Okul Sporları Modülü ve Okul Spor Faaliyetleri Yönetmeliği hakkında bilgi verildi.

Toplantı Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Faruk ŞAHİN’in açılış konuşması ile program başladı.

Ardından İl Müdürlüğümüz Spor Şube Müdürü Kerim Kocabıyık tarafından bu yıl güncellenen Okul Sporları portalı ile Spor Bilgi Sistemi hakkında sunumuna geçildi. Toplantı soru cevap kısmının ardından sona erdi.

Toplantıya Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Faruk ŞAHİN, İl Milli Eğitim Müdürü Yardımcısı Yüksel YILMAZ, federasyon il temsilcileri, il ve ilçede görev yapan okul müdürleri ile beden eğitimi öğretmenleri katıldı.

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında Okul Sporlarına katılacak olan tüm okullarımıza başarılar dileriz…