Okul sporları faaliyet programında yer alan yıldızlar basketbol il birinciliği müsabakaları sona erdi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz Aşıkpaşa Spor Salonunda düzenlenen Yıldız Kızlar ve Yıldız Erkekler final müsabakalarında hem erkeklerde hemde kızlarda Cacabey ortaokulu birinci oldu.

Aşıkpaşa Spor Salonunda oynanan final karşılaşmalarının birinci gününde sabah bölümünde yıldız kızlar il birinciliği karşılaşmaları ile başladı.

Yıldız kızlar final karşılaşmalarında birinci Cacabey Ortaokulu, ikinci Özel Kırşehir Final Ortaokulu, üçüncü Cumhuriyet Ortaokulu ve dördüncü TOKİ Şehit Polis Gökhan Emre Örül İmam-Hatip Ortaokulu oldu.

Öğleden sonra yapılan yıldız erkekler finalinde birinci Cacabey Ortaokulu, ikinci Özel Kırşehir Koleji, üçüncü Aşıkpaşa Ortaokulu ve dördüncü Özel Final koleji oldu.

Karşılaşmaların sonunda dereceye giren okullara kupa, madalya ve başarı belgelerini Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü spor şube müdürü Kerim Kocabıyık, Okul sporları il temsilcisi Sinan Güneş, okul idarecileri ve okulların beden eğitimi öğretmenleri ile antrenörlerimiz tarafından sporculara takdim edildi.

Dereceye giren okullarımızı tebrik eder, grup müsabakalarında hem erkeklerde hem de kızlarda mücadele edecek olan Cacabey Ortaokuluna başarılar dileriz…