Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak hayata geçirilen “Sosyal Medyadan Sosyal Meydana Projesi” Kırşehir halkımızdan yoğun ilgi gördü.

Gençlerin sosyal medya bağımlılığını azaltmak, onları toplumla bir araya getirip milli ve manevi değerlerle sosyalleştirmek, sportif, sosyal ve kültürel faaliyetlerle hayatın içinde aktif bir şekilde yer almalarına katkıda bulunmak amacıyla uygulanan projenin Kırşehir ayağı renkli etkinliklere sahne oldu.

Özellikle gençler arasında cep telefonu ve sosyal medya kullanımının yaygın olması sebebiyle yüz yüze iletişimin azalmasına dikkat çekmek için hayata geçirilen proje kapsamında, Cacabey Gençlik Merkezi tarafından kent merkezinde yer alan Yer Altı Çarşısında stantlar kuruldu.

Gençlik liderleri ve gönüllü gençler; kısa süreliğine de olsa sosyal medyaya mola vermek isteyen gençleri ?Müzik, Spor, Halk Oyunları, El Sanatları, Akıl zeka oyunları Atölyeleri, çok daha fazlası eğlenceli ve renkli etkinliklerle buluşturdu. Sosyal medyadan uzak sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle keyifli vakit geçiren gençler, projenin uygulanmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek Gençlik ve Spor Bakanlığına teşekkür etti.