Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol Yarı Final Müsabakaları 14-16 Şubat 2020 tarihleri arasında ilimiz Kırşehir Spor Salonu ve Aşıkpaşa Spor Salonunda oynanacak karşılaşmalar ile başlayacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından sporun tabana yaygınlaştırılması, daha fazla müsabakanın yapılması, kulüplere ve milli takımlara alt yapı oluşturulması, illerdeki yerel faaliyetler sonucu bir üst gruba katılamayan yetenekli sporcuların spora kazandırılması, ulusal düzeyde sürdürülebilir yetenek takip sistemi oluşturulması, tüm paydaşlarının sporun gelişimi için işbirliği içerisinde bulunmalarının sağlanması hedefleri doğrultusunda oluşturulan Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) 2019 – 2020 Sezonun Voleybol Yarı Final müsabakaları ilimiz Kırşehir düzenlenecek.

13 Şubat 2020 saat 17.00 de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz çok amaçlı toplantı ve konferans salonunda (Lokal Yanı) yapılacak teknik toplantının ardından yarı final karşılaşmalarına geçilecek.

Yarı final müsabakalarına Erkek Takımlarından Kocaeli - Muğla - Edirne - Aydın - Denizli - Tekirdağ - Mersin - Konya - Antalya - Osmaniye - Çankırı - Adana illeri yer alırken; Kız Takımlarında ise Muğla - Aydın - Tekirdağ - İzmir - Kocaeli - İstanbul Anadolu - Mersin - Kayseri - Adana - Isparta - Ankara – Antalya illerinin takımları yer alacak.

12 erkek 12 de kız takımı toplamda 24 takım Voleybol takımı, bu takımlarda ise 336 sporcu, 50 antrenör ve idareci toplamda 386 kişi 14-16 Şubat tarihleri arsında Kırşehir’e gelecek.

Hafta sonu bir birinden güzel karşılaşmalara sahne olacak voleybol yarı final karşılaşmalarına tüm voleybol severleri bekleriz…