Dünyayı etkisi altına alan korona virüs pandemisi üzerine yurt dışından ülkemize getirilen vatandaşlarımız Gençlik ve Spor Bakanlığımız Kredi Yurtlar Müdürlüğü bünyesindeki yurtlarda karantina süreleri devam ediyor.

Tüm dünyayı saran yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ile birlikte Türkiye’ye dönen vatandaşlarımızın 14 günlük karantina sürecini geçirdiği Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı yurtlarda misafirlerimizi ağırlıyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyetlerine devam eden Fatma Bacı Kız Yurdumuzda Maldivlerden getirilen vatandaşlarımızın 14 günlük karantinaya alındılar.

Bu kapsamda Mayıs ayının ikinci haftası pazar gününe denk gelen Anneler Günü dolayısı ile Fatma Bacı Kız Yurdumuzda misafir ettiğimiz annelerimizi de unutmadı.

Maldivlerden getirilerek 14 gün boyunca Fatma Bacı Kız Yurdumuzda misafir ettiğimiz vatandaşlarımızın Şefkatin, merhametin ve fedakarlığın sembolü, her koşulda seven, koruyan annelerimizin Anneler Günü'nü Yurt Müdürümüz ve görevli personellerimiz tarafından günün anısına karanfil dağıtarak kutladık.