Korona virüstedbirleri kapsamında Maldivler’den il müdürlüğümüze bağlı Fatma Bacı Kız Yurdumuza getirilen misafirlerimize moral gecesi düzenlendi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de görülen yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücade tedbirlerimiz tüm hızı ile devam ediyor.

81 ildeki Gençlik ve Spor Banlığımıza bağlı yurtlarımızda dünyanın dört bir yanından ülkemize getirilen vatandaşlarımızın 14 günlük karantina süreleri devam ediyor.

Bu kapsamda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz bünyesinde hizmet veren Fatma Bacı Kız Yurdumuzda Maldivlerden gelen misafirleri ağırlıyor.

Önceki gün yurdumuzda karantinaya alınanlar misafirlerimiz için konakladıkları yurdun bahçesinde yurt müdürümüz tarafından konser verdi.

Karantinadan sorumlu yurt müdürümüz Nurullah Soylu, yurttaki karantina sürecinde misafir edilen vatandaşlarımıza moral vermek amacıyla konser düzenledi.

Yurdun bahçesinde gerçekleştirilen organizasyonda 5 kişilik müzisyen ekibine yurt müdürümüz de eşlik etti. Konserde, Soylu ve ekibi tarafından tasavvuf eserlerinin yanı sıra Kırşehir ve Neşet Ertaş’a ait türküler seslendirildi.

Kaldıkları odaların pencerelerinden konseri izleyen misafirler, alkışlarıyla türkülere eşlik ederek, Soylu ve müzisyen ekibine teşekkür etti.

“Uzun İnce Bir Yoldayım” türküsünü seslendiren ve misafirlere hitap eden Soylu, yurtta kaldıkları süreyi kendi evlerinde gibi hissetmeleri ve huzurlu şekilde geçirmeleri için bir dizi faaliyet gerçekleştirdiklerini söyledi.

Yurtta kalanların talepleriyle bazı oyun havalarını da seslendiren ekip, keyifli anların yaşanmasını sağladı.