Kick Boks Federasyonunun 2014 yılı faaliyet programında yer alan ve 14-22 Ağustos 2014 tarihleri arasında Ordu yapılan Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Kick Boks Şampiyonasına yaklaşık 70 ilde 3000’ e yakın sporcunun katıldığı müsabakada Tatemi Sporları Branşları Kick Light, Light Contact ve Point Fightin müsabakaları yapıldı.

Şampiyonaya Kırşehir Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü adına yarışan sporculardan Sefa KÖKSAL 37 Kilo Light Contact Türkiye 3. , 28 Kilo da Zeki SIKILGAN Türkiye 2. ve Light Contact ‘da Seda SARICA Türkiye 2. Olarak İlimize Kıck Boks adına büyük bir gurur yaşatmışlardır.

Şampiyona sonrası Kıck Boks İl temsilcisi ve aynı zamanda sporcuların Antrenörü olan Osman ÇEVİK; ‘’Yaklaşık 70 İlden 3000 e yakın sporcunu katılmış olduğu şampiyonada sporcularımın göstermiş oldukları iki 2.lik ve bir 3.lük den dolayı onlarla gurur duyuyorum, hedefimiz yapılacak olan şampiyonalardan birincilik elde etmek olacaktır.

Ayrıca bizlere vermiş olduğu destekleri esirgemeyen, her zaman yanımızda olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban GÜNEŞ ‘e teşekkür ederim. ‘’Dedi.