Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. Yılı etkinlikleri çerçevesinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak sportif faaliyetlerimiz sosyal mesafe kurallarına uygun olarak devam ediyor.

Bu kapsamda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün organizesinde Kırşehir Satranç İl Temsilciliğinin aracılığı ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Online Satranç Turnuvası düzenlendi.

Sanal ortamda düzenlenen Satranç Turnuvasının ardından dereceye giren sporcular belli oldu. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Online Satranç Turnuvası 10 Yaş ve Altı kategorisinde birinci Hüseyin Türkan olurken, ikinci Elif Hüma Yıldız ve üçüncü Eray Bayrak oldu.

14 Yaş ve altı kategorisinde ise birinci Siddik Umut Öztaş, ikinci Ahmet Efe Doğan ve üçüncü Kaan Hüseyin Akaröz oldu.

Son olarak ise 18 yaş ve altı kategorisinde ise birinci Furkan Kaya, ikinci Muhammed Alperen Doğan ve üçüncü Abdullah Kul oldu.

Ayrıca dereceye giren sporculara ödüllerini Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Numan Nafiz ŞAHİN ve Satranç İl Temsilcimiz Nimetullah KAYA tarafından takdim edildi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Online Satranç Turnuvasında dereceye giren her kategorinin birincisi sporculara Sağlık İl Müdürlüğümüz tarafından Bisiklet hediye edildi. Kırşehir Sağlık İl Müdürlüğümüze bu desteklerinden dolayı teşekkür ederiz…