Ülkemizde Spor Bilinci ve Kültürünün Oluşturulması Amacıyla Her Yıl Geleneksel Olarak Düzenlenen 13-19 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen "Amatör Spor Haftası" etkinliklerine Özel Sporcularımız damgasını vurdu.

14 Ekim Salı günü "Amatör Spor Haftası" Etkinlikleri Kapsamında Ahi Stadyumunda gerçekleştirilen Mini Saha Futbol gösterisi ve Özel Sporcularımız yapmış oldukları semazen gösterisi, Cacabey Meydanında Taekwondo gösterisi ve Badminton gösterisi Cacabey ve Ahi Stadyumuna toplanan halk gösterileri beğeniyle izledi.

Ahi Stadyumunda Özel Sporcularımızın yapmış oldukları semazen gösterisi izleyen herkesi mesnetti. Gerçek semazenlerden hiçbir farkları bulunmayan ve adeta bir semazen gibi hareket eden Sporcularımız gösteri öncesi ''TAKE MY HAND'' (Elimden Tut) AB Projesi kapsamında ilimizde bulunan Galler, İrlanda, Avusturya ve Güney Kıbrıs Ülkelerinden gelen Engeli Sporcular ve Aileleri Özel Sporcularımızın yapmış olduğu bu gösteriyi izlediler. Gösteriler sonunda Avrupa dan gelen özel sporcular ve aileleri ile fotoğraf çekinildi.

15 Ekim Çarşamba günü İl Müdürlüğümüzün Aşıkpaşa kapalı spor salonunda  ''TAKE MY HAND'' (Elimden Tut) AB Projesi kapsamında ilimizde bulunan Galler, İrlanda, Avusturya ve Güney Kıbrıs Ülkelerinden gelen Engeli Sporcular ile Kırşehir 'deki Engelli Sporcuların katıldığı Bocce turnuvası düzenlendi keyifli ve neşeli anların yaşandığı turnuva sonunda dostluk ve kardeşlik kazandı.