Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Engelsiz Yaşam Merkezinde kalan gençlere İl Müdürlüğü antrenörleri ve Engelsiz Yaşam Merkezinden gelen Beden Eğitimi Öğretmenleri eşliğinde, haftanın üç günü antrenman yapılmaktadır. Bu sayede gençlerin boş zamanlarında sosyal aktiviteler ve sportif faaliyetlerile kendilerine olan öz güvenlerinin kazanması amaçlanmaktadır.

Gençlik Hizmetleri Spor ve İl Müdürü Şaban GÜNEŞ Engelsiz Yaşam Merkezinden gelen özel sporculara,antrenmanlarda kullanmak üzere spor malzemesi yardımında bulundu. Malzemeleri alan özel sporcuların mutlulukları görülmeye değerdi.

Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban GÜNEŞ yaptığı açıklamada  “Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak, engelli kardeşlerimizin topluma kazandırılması, beceri ve yeteneklerini geliştirmeleri, kendilerine güven duygusu kazandırmayı amaç edinmekteyiz. Bu gün burada Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Engelsiz Yaşam Merkezinde kalan gençlerimizin spor yapabilmeleri için spor malzemeleri dağıtımı için toplanmış bulunmaktayız. İnşallah  bu malzemeler ile engelli genç sporcularımız spor yaparak üzerlerindekipsikolojik baskılardan kurtulmuş hayata, spor sayesinde sımsıkı bağlanacaklardır.” dedi.

Konuşmalarının ardından engelli gençlere malzeme dağıtımı gerçekleştirildi. Dağıtım törenine Şube Müdürü Ramazan ÇELİKSOY, Engelsiz Yaşam Merkezi Beden Eğitim Öğretmeni Ayşe TAŞ ve Özel Sporcular Antrenörü Adem DOĞAN katıldılar.