Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün organizesinde Aşıkpaşa Spor Salonunda oynanan kurumlar arası voleybol turnuvası 12 Haziran 2015 tarihinde oynanan final müsabakaları ile tamamlandı.

Tüm rakiplerini yenen Cacabey Ortaokulu ile Boztepe şampiyonluk maçında karşı karşıya geldi. Mücadeleyi çok rahat bir oyunla 3-0’la set vermeden kazanan Cacabey Ortaokulu şampiyonluk ipini göğüsledi. Geçtiğimiz yıl şampiyon tamamlayan Toklumen Ortaokulu ile Aşıkpaşa Ortaokulu üçüncülük dördüncülük maçında karşı karşıya geldi. Müsabakayı son sete 2-0 önde giren Toklumen ortaokulu seti 2-1 kaybetti. 2-1’den sonra oyunda üstünlüğü eline geçiren Aşıkpaşa ortaokulu 4.seti de kazanarak skoru 2-2 yaptı ve müsabakayı taybrek setine taşıdı. Taybrek setini de 15-08 kazanan Aşıkpaşa Ortaokulu turnuvayı 3.sırada tamamladı.

25 takımın 5'li grup halinde mücadele ettiği kurumlar arası voleybol turnuvasında dereceye giren okullara kupa ve madalyaları verildi. Turnuva sonunda dereceye giren okullar; 1. Cacabey Ortaokulu, 2. Boztepe Ortaokulu, 3.Aşıkpaşa Ortaokulu, 4.Toklumen Ortaokulu şeklinde sıralandı.