Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Kırşehir Belediyesi tarafından organize Kırşehir Kent Park Basketbol sahasında düzenlenen 3x3 Sokak Basketbol Turnuvası 01.07.2015 tarihinde oynanan final maçlarının ardından tamamlandı.

18 yaş altı takım ve 18 yaş üstü takımların katıldığı turnuva 3 gün devam etti. ilk iki gün rakiplerini geçen takımlar son gün final maçına çıktılar. Birbirinden güzel ve çekişmeli maçalara sahne olan ve kimi zaman da heyecanın ve adrenalinin tavan yaptığı maçların sonunda  şampiyon olan takımlar belli oldu.

Turnuva da olan 18 yaş üstün de şampiyon olarak birinci tamamlayan Eski Toprak Basketbol takımı İstanbul da düzenlenecek olan 3x3 Türkiye Şampiyonasın da İlimiz temsil edecek.

Karşılaşmaların sonunda 18 Yaş altında dereceye giren takımlar;  Bay Bay takımı birinci, Yürek Bilek takımı ise ikinci;

18 Yaş Üstünde dereceye giren takımlar; Eski Toprak takımı birinci, 3 Oda 1 Salon takımı ikinci olarak turnuvayı tamamladılar.

Karşılaşmaların sonunda dereceye giren takımlara şampiyonluk kupası ve madalyaları verildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Basketbol antrenörleri Orçin ARTUK ve Fatih ÇÖRTEN yaptıkları açıklamada; Turnuvada emeği geçen herkse teşekkür ederiz. Turnuvanın yapılamasında bizlere büyük destek olan, desteklerini bizlerden esirgemeyen İl Müdürümüz Şaban GÜNEŞ'e teşekkür ederiz.