Türkiye Boks Federasyonunun 2019 faaliyet programında yer alan Büyük Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası 1. ve 2. Grup Müsabakaları Konya ilinde oynanan final müsabakalarının ardından sona erdi.

23-28 Eylül 2019 tarihleri arasında Konya'da düzenlenen müsabakaların sonunda ilk üçe giren sporcular 22-27 Aralık 2019 tarihleri arasında Erzurum'da düzenlenecek olan Büyük Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası final müsabakasında mücadele etmeye hak kazandı.

İlimizi Konyada temsil eden sporcularımızdan 81 kilogram da Mustafa Dağdeviren Türkiye ikincisi olarak Gümüş madalya, 91 kiligram da Ahmet Uysal ve +91 kilogramda Kudret Can Murt Türkiye üçüncüsü olarak Bronz madalyanın sahibi oldu.

Sporcularımız elde etmiş oldukları bu derecelerin ardından 22-27 Aralık 2019 tarihleri arasında Erzurum'da düzenlenecek olan Büyük Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında ilimizi temsil edecekler.

Konya ilinde düzenlenen Büyük Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında 1 Gümüş ve 2 Bronz madalyanın sahibi olan sporcularımızı ve antrenörümüz Alican Şahin'i tebrik eder, Erzurum ilinde dezenlenecek olan final karşılaşmalarında başarılar dileriz...