Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün 2019-2020 eğitim öğretim yılı okul sporları faaliyet programında yer alan Yıldızlar hentbol müsabakaları sona erdi.

İl Müdürlüğümüzün Kırşehir Spor Salonunda düzenlenen karşılaşmaların sonunda yıldız kızlar ve yıldız erkekler hentbol dereceye giren okullar belli oldu.

Yıldızlar hentbol final müsabakasının il maçı erkek maçları ile başladı. Final karşılaşmasında rahat bir maç çıkaran Sırrı Kardeş Ortaokulu yıldız erkekler hentbol ve yıldız kızlar hentbol de il birincisi oldu.

Rahat bir final maçı çıkaran Sırrı Kardeş Ortaokulu yıldız erkeklerde birinci, İMKB 23 Nisan Ortaokulu ikinci, Şehit Süleyman Sevim İmam Hatip Ortaokulu ve dördüncü Prof. Dr. Erol Güngör Ortaokulu olurken Yıldız kızlarda birinci Sırrı Kardeş Ortaokulu ve ikinci İMKB 23 Nisan Ortaokulu oldu.

Müsabakaların sonunda dereceye giren okullara kupa, madalya ve başarı belgelerini Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz şube müdürü Selim Ünsal, okul sporları il temsilcisi Sinan Güneş, okulların idarecileri ve beden eğitimi öğretmenleri ile antrenörlerimiz tarafından sporculara takdim edildi.

Dereceye giren okullarımızı tebrik eder, grup müsabakalarında Sırrı Kardeş Ortaokuluna başarılar dileriz…