Türkiye’nin koronavirüs ile mücadelesi tüm hızıyla sürerken, Gençlik ve Spor Bakanlığı’mıza bağlı Kredi ve Yükseköğretim yurtları da bu mücadelenin önemli merkezlerinden biri olmaya devam ediyor.

Tüm dünyayı saran yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ile birlikte Türkiye’ye dönen vatandaşlarımızın 14 günlük karantina sürecini geçirdiği Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı yurtlarda misafirlerimizi ağırlıyor.

Bu kapsamda Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Yurt Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Fatma Bacı Yurdumuzda Maldivlerden ağırladığımız vatandaşlarımız, yurtlarda kaldıkları zaman boyunca kendilerinden bir hatıra bırakmak için Yurdun bahçesine fidan dikimi gerçekleştirdi.

Yurt personelleri ve karantinada kalan misafirlerimiz tarafından gerçekleştirilen dikimde Özellikle tüm bu süreci en başından son ana kadar büyük bir özveri, titizlik ve dikkatli bir şekilde yürüten Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr.Mehmet Muharrem KASAPOĞLU, Sağlık Bakanımız Sayın Dr.Fahrettin Koca, Kırşehir Valimiz Sayın İbrahim KALIN ve İl Müdürümüz Faruk ŞAHİN’in adlarını yazılı olduğu fidanları yurdumuzun bahçesine hediyelerin, hatıraların en güzelini bıraktılar.

Doğayı sev, nefesini koru...