Başarılı sporcuları başarılı antrenörler yetiştirir… 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ile Ahi Evran Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu işbirliğiyle organize edilen ve bu yıl ilki düzenlenen Antrenör Akademisinin bu hafta ki oturumu, Fatma Bacı Yurt Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirildi. 

Gerekli tüm pandemi tedbirleri alınarak gerçekleştirilen Antrenör Akademisinde, antrenörlerimizin gelişimlerine destek sağlamak ve bilgilerini pekiştirmek adına AEÜ BESYO hocalarından da destek alınarak bilgi alışverişi sağlandı. Akademiye Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Numan Nafiz Şahin, Spor Şube Müdürümüz Kerim Kocabıyık, Doç.Dr. İrfan Marangöz , Doç.Dr. Levent Var, Dr. Sadi Ön, Öğr.Gör. Mustafa Tuncel, Öğr.Gör. İsmail Koç ve İl Müdürlüğümüz antrenörleri katıldı. Programda açılış konuşmalarını yapan İl Müdürümüz Numan Nafiz Şahin; 

“ Paydaş kurumumuz Ahi Evran Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu ile İl Müdürlüğümüz arasında her yıl düzenli olarak gerçekleştirilmesi planlanan Antrenör Akademisi için iki kurum arasında protokol imzalandı. Bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz akademimizi her yıl Haziran ayı içerisinde gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Oldukça verimli geçen bir eğitim programı oldu. Akademimizi antrenörlerimizin bilgi-birikimlerini taze tutmak ve yenilikleri üniversite hocalarımızın da destekleriyle takip etmeleri adına her yıl düzenlemeye devam edeceğiz. Bu kapsamda sporun ve sporcunun gelişmesi ve antrenörlerimizin bilgilerini taze tutması adına çok önemli bir fırsat olan akademinin düzenlenmesi noktasında, AEÜ Rektörü Prof.Dr.Vatan Karakaya’ya, BESYO Müdürü Prof.Dr.Ersan Kara’ya, Üniversitemizin kıymetli hocalarına ve siz değerli antrenörlerimize teşekkür ediyorum” İfadelerinde bulundular.