Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından her yıl 81 ilde düzenlenen GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları açılıyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından yaz döneminde 23 farklı branşta ücretsiz spor eğitimi verilecek. İlimizin dört bir yanındaki binlerce çocuk ve gencimiz yine sporun güzellikleriyle buluşacak. Özellikle çocukların ve gençlerin fiziksel, zihinsel gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı sağlayan, yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla sunulan GSB Spor Okulları kapsamında cimnastik, atletizm, bilek güreşi, basketbol, futbol, badminton, boks, futbol, güreş, hentbol, judo, masa tenisi, muay thai, okçuluk, tekvando, tenis, voleybol, karate, geleneksel okçuluk, yüzme ve özel gereksinimli bireylere yönelik bir çok branşta kurslar yapılacaktır.

 

İl Müdürlüğümüze bağlı spor tesislerinde alanlarında uzman antrenörlerin eşliğinde gerçekleştirilecek olan eğitimler sayesinde haftanın 7 günü çocuklarımız ve gençlerimiz sporla buluşacak. 5-18 yaş arasındaki çocuklar ve gençler, 20'nin üzerinde branşta ücretsiz spor yapma imkanı bulacak. İl Merkezindeki başvurular Ahi Stadyumu yanında hizmet vermeye devam eden Sağlıklı Yaşam ve Spor Merkezinden yapılacaktır. İlçelerimizde kayıt yaptırmak isteyen sporseverler ise Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüklerimize kayıtlarını yaptırabileceklerdir.