Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Kırşehir Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ücretsiz il spor merkezleri ve engelliler il spor merkezleri çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor.

Okulların kapanmasıyla birlikte başvuruların yoğun bir şekilde arttığı şu günlerde İl spor merkezlerimizde; sporu sevdirmenin, spor kulüplerine sporcu kaynağı oluşturmanın, toplumda spor kültürünü güçlendirmenin ve sporun daha geniş kitlelere yayılmasını amaçlıyoruz. İl spor merkezlerimiz de başarılı olan ve gelecek vaat eden çocuklarımız spor kulüplerine yönlendirilerek, profesyonel spor yaşamlarına ilk adımlarını atıyorlar.

İl Spor Merkezlerine (Yaz spor okulları) gençlerin ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Yaz okullarına özellikle ilköğretim ve ortaokul çağındaki çocukların tatile girdiği yaz aylarında serbest zamanlarını uzman antrenörler nezaretinde spor yaparak değerlendirmeleri için mükemmel bir imkân olan yaz spor  bu zamana kadar 8,837 bayan ve 8089 Erkek toplamda da 13,926 sporcu başvuru da bulundu.

İl Müdürlüğüne bağlı spor tesislerde 5–18 yaş arası gençlere Atletizm, Badminton, Basketbol, Boks, Cimnastik, Güreş, Halter, Hentbol, Tenis, Masa Tenisi, Voleybol, Okçuluk, Satranç, Judo, Teakwondo, Bilardo, Halk Oyunları, Futbol, Bocce, Bowling, Dart, Muay Thai, Wushu, Karate, Kick Boks, Bedensel Engelliler, İşitme Engelliler, Özel Sporcular ve Yüzme (Ücretli) olmak üzere 27 farklı branşta ücretsiz olarak verilecek il spor merkezlerine kayıtlar devam ediyor.

Bu bağlamda Kırşehir merkez ve ilçe müdürlüklerimize 05-18 yaş grubu tüm çocuk ve gençlerimizi tesislerimizde spor yapmaya bekliyoruz.

Kayıt: Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü / Spor Servisi Birimi

Gerekli Belgeler; Form (Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğünden Alınacak), Vesikalık Resim (1 Adet)

Tel: 038 213 11 60 / Dahili: 110