Okul Sporları faaliyet programında yer alan okullar arası Badminton Yıldızlar ve Küçükler Kız-Erkek il birinciliği müsabakaları sona erdi.

Aşıkpaşa Spor Salonunda oynanan karşılaşmaların ardından dereceye giren okullar belli oldu.
Küçük Erkelerde mücadele eden Akpınar Ortaokulu birinci, Yunus Emre Ortaokulu İkinci, Mucur Şehit Öğretmen Hüseyin Aydemir Hürriyet Ortaokulu üçüncü ve Kaman Melihşah Ortaoklu dördüncü  olurken; Küçük Kızlarda Yunus Emre Ortaokulu birinci Boztepe Gazi Osman Öztürk Ortaokulu ikinci ve Mucur Şehit Öğretmen Hüseyin Aydemir Hürriyet Ortaokulu üçüncü oldu.

Yıldız Kızlarda mücadele eden Yunus Emre Ortaokulu birinci, Mucur Şehit Öğretmen Hüseyin Aydemir Hürriyet Ortaokulu ikinci ve Atatürk Ortaokulu üçüncü olurken; Yıldız Erkeklerde Akpınar Ortaokulu birinci, Mucur Şehit Öğretmen Hüseyin Aydemir Hürriyet Ortaokulu ikinci, Kargınyenice Mehmet Akif Ersoy üçüncü ve Cacabey Ortaokulu dördüncü oldu.

Müsabakalar sonunda dereceye giren okullara kupaları.madalyaları ve başarı belgeleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü İdris Şahin ve Mehmet Bıyıklı, Okul Sporları İl Temsilcisi Ali İhsan Çelik, Badminton İl Temsilcisi, Okul Müdürleri ve Antrenörler tarafından verildi.