Atletizm Federasyonu faaliyet programında yer alan Yıldızlar Türkiye Şampiyonası Ankara'da yapıldı. İki gün süren şampiyona ya toplam 42 branşta 660 atlet katıldı.

Türkiye’nin yakın gelecekteki elit atletlerini çıkaran Turkcell Türkiye Yıldızlar Atletizm Şampiyonası, Ankara Naili Moran Atletizm Pisti’nde 17-18 Haziran 2017 tarihlerinde yapıldı. Yarışmalarda erkekler ve kızlarda bayrak yarışları da dahil olmak üzere toplam 42 dalda müsabaka gerçekleşti.

Türkiye Yıldızlar Dekatlon Şampiyonasında mücadeleden sporcumuz İsmail TEKBIÇAK Yıldızlar Komple Atlet Final etabında ve Genel toplamda almış olduğu 5602 lik puanla şampiyonanın en iyi derecesini gerçekleştirdi. Üç etaptan oluşan Komple-Atlet sezonunu da lider tamamlayan İsmail TEKBIÇAK Türkiye Yıldızlar Dekatlon Şampiyonu olarak Şampiyonluk kupasının sahibi oldu.

Şampiyonanın birinci günün de Sporcularımız 1500 metrede Urkuş IŞIK ve 2000 metre engelli de Senem ÇELİK Türkiye ikincisi olarak gümüş madalyanın sahibi olurken, şampiyonanın ikinci gününde 3000 metre bayanlarda mücadele eden sporcumuz Urkuş IŞIK da Türkiye ikincisi olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.