Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Gençlik Merkezlerine en uzak mesafede yer alan İl/İlçe tüm köy ve mahallelerde yaşayan gençlerimizin günübirlik olarak Gençlik Merkezine getirilmesi ve Gençlik Merkezi etkinliklerine aktif katılımların sağlanması amacı ile hayata geçirilen ‘’ Merkezim Her Yerde’’ projesi kapsamında Kırşehir Gençlik Merkezi olarak Özbağ Kasabası Kuran Kursu öğrencilerini misafir ettik.

Özbağ'dan İl Müdürlüğümüzün servisleri ile alınan gençlerimiz, gezi programı kapsamında gençlerimiz ilk olarak Kırşehir Gençlik Merkezimizde ağırladık. Gençlik Merkezimizde yapılan sabah kahvaltısından sonra gençlik merkezimizde devam eden kurslarımızı, atölyelerimizi ve kulüp çalışmalarımızın tanıtımı yapılarak misafir öğrencilerimize gençlik merkezimiz gezdirildi. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın devam eden  projeleri ve Gençlik kampları hakkında bilgiler verildi.

Sonrasında gençlerimizle birlikte Ebru kulübüne geçerek burada hocaları eşliğinde ebru sanatını icra ettiler. Kedi yapmış oldukları Ebru çalışmalarını  evlerine götüren gençlerimiz, yeni açılan Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuzda gezme imkanı elde ettiler.

Kırşehir'imizin tarihi ve kültürel değerleri olan Cacabey Camisi ve türbesi gezilip, öğle namazının kılınmasının ardından, Ahi Evran Veli Camisi ve Türbesi, Aşıkpaşa Türbesi ve Şehitlik ziyaretleri ile Sinema etkinliği ve Kent Parkta gezi turu ile tanıtım faaliyetimiz sona erdi. Gezi sonunda doyasıya eğlenen kardeşlerimizin hayatlarına bir takım faaliyetlere katılarak tekrar ikametgâhlarına götürüldü.