Türkiye Judo Federasyonu faaliyet programında yer alan Uluslararsı Judo Cumhuriyet Kupası için Kırşehir'e gelen Federasyon başkanı Sezer Huysuz, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Faruk ŞAHİN'i ziyaret etti. Ardından kendisine judoya ve judoculara vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

26-27 Ekim 2019 tarihlerinde Kırşehir Spor salonunda yapılacak olan Uluslararası Cumhuriyet Judo Kupası Turnuvası için Kırşehir'e gelen Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz spora ve sporcuya vermiş oldu destekten dolayı il müdürümüz Faruk Şahine teşekkür etti.

Sonrasında başkan Huysuz sözlerine şöyle devam etti. 'Bu hafta sonu Cumhuriyet Bayramımızın 96 yılı kapsamında Kırşehir Spor Salonunda Uluslararası Cumhuriyet Judo Kupası turnuvası düzenlenecek. Turnuvaya yerli ve yabancı olmak üzere 600 judocu katılacak. Bu turnuva için başta Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Faruk ŞAHİN'e spora ve sporcuya vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ederim'. Dedi.

Sonrasında kısa bir konuşma yapan İl Müdürümüz Faruk ŞAHİN sözlerine şu şekilde devam etti. 'Türkiye Judo Federasyonu başkanımız Sezer Huysuza güzel düşünceleri ve hediyesi için teşekkür ederim. Hafta sonu yapılacak olan turnuvada tüm sporculara başarılar diler, sakatlığın olmadığı kazananın spor olduğu birer müsabaka olsun. Ayrıca tüm spor severleri bu hafta sonu Kırşehir Spor Salonunda düzenlenlenecek olan Uluslararası Cumhuriyet Judo Kupası turnuvasına beklerim. Şimdiden iyi seyirler.' Dedi.

Ziyarette, İl Müdürümüz Faruk ŞAHİN'in yanısıra Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, Spor Şube Müdürü Kerim Kocabıyık ve Judo İl Temsilcisi ile Antrenörümüz Furkan Göltaş yer aldı.