Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü Olarak İl Genel Meclisinin 5 Aralık 2019 Perşembe Gününki Meclis Toplantısına Katıldık.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü; gençlerin sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler çerçevesinde serbest zamanlarının ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda değerlendirilmesine fırsat vererek topluma aktif birer bireyler olarak katılmalarını sağlayan, gençleri zararlı alışkanlıklardan korumaya yönelik çalışmaları yürüten, yerel, ulusal ve uluslararası projeler ve faaliyetler hazırlayan ve uygulayan kamu kurumudur.

 

Ayrıca belirtilen amaçların haricinde birçok kamu Kurum ve Kuruluşları ile Gençlik alanında çalışma yapan Sivil Toplum Kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde kültürel, sanatsal ve eğitsel çalışmalarda yapılmaktadır.

Bu kapsamda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak, Kırşehir İl Genel Meclisinin 05 Aralık 2019 tarihinde yapılan meclis toplantısına katıldık.

Toplantıda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Spor Hizmetleri Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü ve Yurt Hizmetleri Müdürlüklerinde yapılan çalışmalar ve projeler hakkında Kırşehir İl Genel Meclisi başkanı Hacı Ömer Seyfi ve Meclis üyelerine bilgilendirme sunumu yapıldı.