Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün 2019-2020 eğitim öğretim yılı okul sporları faaliyet programında yer alan Genç Erkekler Futbol müsabakaları tamamlandı.

İl Müdürlüğümüzün Bağbaşı Sentetik Çim Yüzeyli Futbol sahasında düzenlenen karşılaşmaların sonunda Genç erkekler futbol da dereceye giren okullar belli oldu.

Bağbaşı Sentetik Çim Yüzeyli Futbol sahasında düzenlenen karşılaşmalarda finalin adı Hacı Fatma Erdemir Anadolu Lisesi ile Kırşehir Lisesi oldu.

Karşılaşmaya ilk dakikadan itibaren üstünlük kuran Hacı Fatma Erdemir Anadolu Lisesi ilk yarıda bulduğu 1, ikinci yarıda bulduğu 2 gol ve toplamda ise 3 gol ile rakibi Kırşehir Lisesini 3-0 mağlup etti. Ve bu sonuçların ardından 2019-2020 eğitim öğretim yılı okul sporları genç erkekler futbol da il birincisi oldu.

Bu sonuçların ardından genç erkekler futbolda birinci Hacı Fatma Erdemir Anadolu Lisesi, ikinci Kırşehir Lisesi, üçüncü Sıddık Demir Anadolu Lisesi ve dördüncü Kırşehir Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi oldu.

Müsabakaların sonunda dereceye giren okullarımıza kupa, madalya ve başarı belgelerini okul sporları il temsilcisi Sinan Güneş, okulların idarecileri ve beden eğitimi öğretmenleri ile antrenörlerimiz tarafından sporculara takdim edildi.

Dereceye giren okullarımızı tebrik eder, grup müsabakalarında Hacı Fatma Erdemir Anadolu Lisesine başarılar dileriz…