Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun talimatları ile sağlık çalışanları ve ailelerine yönelik planlanan kampların ilk etabında “Sağlık Çalışanları Anne ve Kız Kampı” Ahi Evran Gençlik Kampımızda gerçekleştirildi. 


Sağlık çalışanlara yönelik düzenlenen kamp ile sağlık çalışanları ile ailelerinin, motivasyonlarının yüksek tutulması ve keyifli vakit geçirmeleri için kıymetli sağlık çalışanları hanımefendileri ve çocuklarını misafir ettik.

Sağlık çalışanları ve aileleri, okçuluk, paintball, dart, kano, el sanatları ve kamp ateşi etrafında müzik dinletisi  gibi bir çok etkinliğe katılarak, keyifli vakit geçirdiler.

Bu kampın sağlık çalışanları ve aileleri için düzenlendiğini dile getiren Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Numan Nafiz Şahin; “Sağlık çalışanlarımızın pandemi ile mücadelede nasıl fedakarca çalıştıklarını biliyorum. Onun için bugün kampımızı ziyaret ederek, bizler için her daim mücadele eden sağlık çalışanlarımız ve ailelerine ev sahibi olarak hem hoş geldiniz demek, hem de her zaman yanlarında olduğumuzu göstermek adına onlarla kısa bir süre vakit geçirmek istedim. Onlara bu zorlu süreçte bir nebze nefes aldırmak istedik. Burada sağlık çalışanlarımız ve aileleri için bir çok aktivite hazırlandı. Virüs inşallah en kısa sürede bitecek. Eskisi gibi mutlu ve güzel günlerimize kavuşacağız. Böylesine zor bir süreçte sağlık çalışanlarımızı ve ailelerini düşünerek kampın düzenlenmesi talimatı veren Sayın Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkürlerimi arz ediyorum. Yine aynı şekilde misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayan kamp personellerimize ve katılımlarından dolayı değerli sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. En kısa zamanda sağlıklı günlerde buluşmak dileğiyle.” İfadelerinde bulundular.