Gençlerin kariyer hedeflerine ve akademik gelişimlerine katkıda bulunmayı amaçlayan Kariyer ve Motivasyon Kampları 9 farklı ilde başlıyor.

      Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından, GSB Yurtlarında konaklayan gençlerin kişisel, sosyal ve mesleki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla “Kariyer ve Motivasyon Kampları” düzenliyor. Antalya, Aydın, Bursa, Kastamonu, Kırşehir, Mersin, Manisa, Osmaniye ve Rize illerinde gerçekleştirilecek bu kamplar, gençlere kendilerini geliştirme fırsatı sunarken Bakanlık çalışmalarını yakından tanıma imkânı da sağlayacak.

      Kamplar, 19 Ekim – 8 Aralık 2024 tarihleri arasında toplamda 15 dönemde yapılacak. Her dönem boyunca gençler, kariyer planlamaları, kişisel gelişim ve motivasyon konularında çeşitli atölyelere katılma fırsatı bulacaklar.

      Gençler için kapsamlı bir gelişim fırsatı

      Kariyer ve Motivasyon Kampları, gençlerin sadece mesleki gelişimlerine katkı sağlamakla kalmayarak aynı zamanda kişisel ve sosyal becerilerini de güçlendirmeyi hedefliyor. Kamp süresince düzenlenecek atölye ve etkinliklerle gençler, kendilerini daha iyi tanıma ve kariyer hedeflerini şekillendirme imkânı bulacaklar.

      Katılım şartları ve başvuru süreci

      Kariyer ve Motivasyon Kamplarına, kampların gerçekleştirileceği illerdeki yurtlarda kalan öğrenciler başvurabilecekler. Katılım taleplerinin kontenjanı aşması durumunda, öncelik üniversite birinci sınıf öğrencilerine verilecek. Katılım koşulları arasında, 18-28 yaş aralığındaki gençlerin, GSB Yurtlarında konaklaması, seyahat ve kamp yapmaya engel sağlık sorunlarının bulunmaması gibi koşullar yer alıyor.

     Başvurular ilgili illerde bulunan Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri ve GSB Yurtları üzerinden alınacak.

Başvuru için size en yakın konuma, Gençlik Tesisleri Haritası üzerinden ulaşabilirsiniz.

Kariyer Kampları İl Listesine Ulaşmak İçin Tıklayınız!