Kırşehir merkez ve köy okullarında eğitim gören Lise ve Ortaokuldaki öğrencilerimizin sesi olmak üzere gençlik temsilcisi olarak seçilen gençlerimiz ile gençlik merkezimiz konferans salonunda bir araya gelindi.

Gençlik Merkezimizde toplanan gençlere; Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Kırşehir Gençlik Merkezlerimizin yapmış olduğu proje, etkinlik, faaliyet ve eğitimler konusunda geniş çaplı bilgilendirmelerde bulunuldu.

Gençlik Temsilcilerimize, interaktif sunumumuz da yeni fikirler ve faaliyetler konusunda neler yapılabilir, ne tür etkinlikler de görev alınabilir, sosyal sorumluluk projeleri gibi, yeni eğitim öğretim döneminde de Gençlik ve Spor Bakanlığımızca uygulanacak olan projelerin yanında gençlerimizin yerel projeler üretmeleri üzerine çalışmalar yapılması gibi konular değerlendirildi.

Toplantıdan sonra Okul Gençlik Temsilcilerimize piknik etkinliği düzenlenerek güzel vakit geçirmeleri sağlandı. Etkinlik, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Emre ASLAN’ın Temsilci gençleri ziyaret edip, sohbet etmesinin ardından son buldu.