Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz bünyesinde 28 Ekim Cumartesi günü Aşıkpaşa Spor Salonunda Masa Tenisi Turnuvası ile 28-29 Ekim tarihlerinde İl Müdürlüğümüz çok amaçlı toplantı ve konferans salonunda (Satranç Salonu) Küçükler, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler kategorilerinde Satranç müsabakaları yapıldı.

Aşıkpaşa Spor Salonunda düzenlene Cumhuriyet Kupası Masa Tenisi turnuvasında Minik Erkeklerde Hüseyin Çınar birinci, Ahmet Enes ikinci ve Emre Türkyılmaz üçüncü olurken Minik Kızlarda Aleyna Açıpınar birinci, Büşra Vusat Yalçın İkinci ve Semanur Alyuğ üçüncü oldu.

Yıldız Erkeklerde  birinci Enes Eryiğit, ikinci  Kaan Gönen ve üçüncü Sehmuz Arısoy olurken Yıldız Kızlarda Rana Demirağ birinci,  Nesibe Çoban ikinci ve  Azra Demirağ üçüncü oldu.

İl Müdürlüğümüz Satranç Salonunda yapılan Cumhuriyet Kupsı Satranç Turnuvasında Minikler Kategorisinde  Muhammet Emin Yıldız birinci, Eymen Ramazan Gökler ikinci ve Efe Takan üçüncü, Küçükler Kategorisinde Furkan Kaya birinci, Huzeyfe Emre  Böge ikinci ve Eren Bayrak üçüncü, Yıldızlar Kategorisinde Eren Aslan birinci, Yusuf Cebeci ikinci ve Halis Ataberk üçüncü, Geçler kategorisinde Furkan Kaya birinci, Huzeyfe Emre  Böge ikinci ve Eren Bayrak üçüncü ve Genel klasman da Hasan Çoban Birincci, Yasin Karaca ikinci ve Fatih Saraç üçüncü oldu.

Müsabakalarda dereceye giren sporculara birinciye Altın madalya ikinciye Gümüş Madalya ve üçüncüye Bronz madalya takıldı.