Küçük erkekler ve küçük kızlar Masa Tenisi Grup Müsabakaları 03-05 Mayıs 2018 Tarihleri Arasında oynanan karşılaşmaların ardından tamamlandı.

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan küçük kızlar ve küçük erkekler Masa Tenisi Grup Müsabakaları 03-05 Mayıs 2018 Tarihleri Arasında Kırşehir'de organize edildi.

03 Mayıs 2018 Perşembe günü saat 09:00 da Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çok amaçlı toplantı ve konferans salonunda düzenlenen teknik toplantı ve kura çekimin ardından başlayan grup müsabakaları, cumartesi günü oynanan final karşılaşmalarının ardından grup müsabakaları tamamlandı.

Küçük erkeklerde birinci olan Çorum Özel Pınar Koleji birinci, Ankara Özel Arı Koleji ikinci, Kayseri Sadiye Nuhoğlu Ortaokulu üçüncü ve İstanbul Özel Sarıyer ortaokulu dördüncü olurken Küçük kızlarda birinci Mersin Veysel Balcı Ortaokulu birinci, Ankara Menevver Öztürk Ortaokulu ikinci ve Kayseri Kıranardı Ortaokulu üçüncü ve Konya Kaşgarlı Mahmut Ortaokulu dördüncü oldu.

Müsabakaların sonunda dereceye giren okullara madalya ve Başarı Belgelerini Kırşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Kerim Kocabıyık, Masa Tenisi İl Temsilcisi, Masa Tenisi hakemleri ve antrenörler tarafından okullara ve sporculara verildi.