Atletizm İl Temsilciliğinin 2019-2020 yılı faaliyet programında yer alan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı il birinciliği ve 10 Kasım Atatürk koşusu atletizm müsabakaları yapıldı.

Ahi stadyumunda Küçükler, Yıldızlar ve Gençler kategorilerinde düzenlenen yarışmada dereceye giren sporcular belli oldu.

Gençler Kategorisinde birinci Beytullah Kaya, ikinci Halit Taş, üçüncü Osman Özhan ve dördüncü Tolga Akyüz olurken Genç Kızlarda birinci Urkuş Işık, ikinci Fatma Nur Turhan, üçüncü Aleyna Aslan ve dördüncü Ezgi Sarıkaya oldu.

Yıldız Erkeklerde birinci Abdulkadir Başar, ikinci İhsan Yılmaz, üçüncü Arda Demiryol ve dördüncü Onur Yılmaz olurken Yıldız Kızlarda birinci Sevim Demirtaş, ikinci Elif Bulut, üçüncü Aysu Korkmaz ve dördüncü Ruken Akyüz oldu.

Küçük Erkeklerde birinci İbrahim Efe Aslan, ikinci Keriman Karaboğa, üçüncü İsmail Şimşek ve dördüncü Lütfi Gümüş olurken Küçük Kızlarda birinci Elif Eylül Kontor, ikinci Fatma Çakmak, üçüncü İrem Ayubi ve dördüncü Yelda Haseli oldu.

Yarışmaların sonunda dereceye giren sporculara madalyalarını Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Faruk ŞAHİN tarafından sporculara takdim edildi.

Ayrıca burada dereceye giren sporcular Ankara ilinde yapılacak olan 10 Kasım Atatürk koşunda ilimizi temsil edecekler. Dereceye giren sporcularımızı tebrik, 10 Kasım Atatürk koşunda başarılar dileriz..