Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz tarafından her yaştan insanın spor yapabileceği düzenli fiziksel aktivite alışkanlığının sağlanması, spora yönlendirmek ve özendirmek, yeni bireylerin spor ile iç içe olmalarını sağlamak, sporu toplumun her kesimine yaymak, ülkenin dört bir yanında sporun gelişimine katkı sağlamak, spor branşlarının bilinirliğini artırmak, toplumu düzenli aktivite alışkanlığına özendirerek, spor kültürü oluşturmak katılımcıların beden ve ruh sağlıklarını geliştirmek ve spor aracılığı ile sosyal hayata katılımlarını artırmak amacıyla geliştirilen 3x3 Sokaklar Bizim Basketbol Turnuvası düzenlendi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz Aşıkpaşa spor salonunda eski Gençlik ve Spor İl Müdürümüz rahmetli Mustafa Kandemir anısına düzenlenen 3x3 Sokaklar Bizim Basketbol Turnuvası sona erdi.

8 takımın katıldığı ve 2 grup halinde oynanan karşılaşmaların sonunda 3x3 Basketbol birincileri belli oldu. Karşılaşmanın sonunda birinci 3 oda 1 salon takımı olurken, ikinci Spor Servisi takımı, üçüncü Kyk takımı ve dördüncü Güreş Ball takımı oldu.

Dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Faruk ŞAHİN, Eski Masa Tenisi İl temsilcisi Hasan Öztürk ve şube müdürlerimiz tarafından takım kaptanlarına takdim edildi.

Ödül töreninde kısa bir açıklama yapan Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Faruk ŞAHİN; ’Eski Gençlik ve Spor İl Müdürü rahmetli Mustafa Kandemir anısına düzenlenen 3x3 Basketbol Turnuvasına katılan tüm takımları tebrik ediyorum. Güzel bir karşılaşma oldu. Kazanan spor, dostluk ve kardeşlik oldu. Son olarak turnuvaya katılan takımlara, turnuvanın düzenlenmesinde emeği olan mesai arkadaşlarımıza ve turnuvanın düzenlenmesine vesile olan eski Masa Tenisi İl temsilcisi Hasan Öztürk’e de teşekkür ediyorum.’ Dedi.