Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Faruk ŞAHİN, Diriliş40 ve Neşet Ertaş taraftar grubu liderlerini misafir etti.

Türkiye Futbol federasyonu 2.Lig Kırmızı grupta mücadele eden temsilcimiz Kırşehir Belediyesporun tribünde yalnız bırakmayan taraftar toplukuklarının liderlerinden Diriliş40 taraftar grubu lideri Bekir Adıgüzel ve Neşet Ertaş taraftar grubu lideri Halil Kurt Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Faruk ŞAHİN'i ziyaret ettiler.

İl Müdürümüz Faruk ŞAHİN, ziyaretine gelen tribün liderleri ile kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Yaklaşan ikinci yarı öncesi tribünlerde yaşanacak olan küfür, kavga ve şiddetin önlenmesi konusunda tribün liderlerinin önemli bir görev ve sorumlulukları olduğunu söyleyen il müdürümüz Faruk ŞAHİN, tribünlerde sevgi, kardeşik ve arkadaşlığın gelişmesininde yine tribün liderlerinin önemli görevlerinden biridir. Dedi.

Ayrıca il müdürümüz Faruk ŞAHİN, temsilcimiz Kırşehir Belediyespora ikinci yarıda oynanacak olan karşılaşmalarda başarı dileklerinde bulundu.

Ziyarette Diriliş40 ve Neşet Ertaş taraftar grubu liderleri Bekir Adıgüzel ve Halil Kurt ile birlikte yerel gazetede çalışan spor muhabiri Salih Hançerde yer aldı.