Okul sporları faaliyet programında yer alan Gençler kros grup müsabakalarında dereceye giren sporcularımız Türkiye Finallerine gitmye hak kazandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı Okul Sporları Şubesi tarafından Türkiye geneli 426 sporcunun katılımıyla Mersin’de düzenlenen Yıldızlar ve Gençler A-B Türkiye Kros Grup Birinciliği bugün yapılan yarışlarla tamamlandı.

06-08 Ocak 2019 tarihleri arasında düzenlenen Genç Erkekler A-B ve Genç Kızlar A-B Atletizm kros grup müsabakaları tamamlandı.

Mersin ilinde düzenlenen genç kızlar A kros grup müsabakasında mücadele eden sporcumuz Urkuş Işık birinci olarak altın madalya sahibi okurken genç erkekler A da mücadele eden sporcumuz Beytullah Kaya üçüncü olarak ve bronz madalyanın sahibi oldu.

Genç kızlar B de ise mücadele eden bir diğer sporcumuz Aleyna Aslan üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu.

Ayrıca Genç erkekler A krosta takım halinde yarışan Kırşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci olarak bronz madalyanın sahibi oldu.

Dereceye giren okul ve sporcularımız 21 Şubat 2020 tarihinde Osmaniye ilinde yapılacak olan Okul Sporları Kros Türkiye Birinciliği müsabakalarında ilimizi temsil edecekler.

Dereceye giren okulumuzu, sporcularımızı ve antrenörümüzü tebrik eder, Türkiye Finallerinde başarılar dileriz...