Kaman Kızıközü Oturarak Voleybol Takımımız, Kurulduğu ilk yıl Oturarak Voleybol 1. Liginden Süper Lige Çıkma Başarısı Elde Etti.
 
Kaman Kızıközü Spor Kulübü Oturarak Voleybol Takımımız, Ankara Mamak Spor salonda 1-6 Temmuz 2021 tarihleri arasında düzenlenen ve grup aşamalarında Konya ile Kırıkkale ili voleybol takımlarını 3-0 yenerek final etabına yükseldi.
 
3 gün boyunca devam eden final etabının birinci gününde temsilcimiz Kaman Kızıközü Spor Kulübü Oturarak Voleybol Takımı Gaziantep Nizip kulübüne 3-0 ve ikinci maçta ise Samsun temsilcisine 3-0 yenildi.
 
Süper lige çıkma arzularından vazgeçmeyen ve hiç bir zaman pes etmeyen takımımız ikinci gün Eskişehir Odun pazarı takımını 3-2 ve Kahramanmaraş takımını ise 3-0 yendi. Üçüncü gün ise Kırıkkale oturarak voleybol takımını 3-0 yendi. Bu sonuçların ardından oturarak voleybol takımımız süper lig takımı olan ve yeniden lige yükselen Gaziantep Nizip oturarak voleybol takımının ardından ikinci olarak Oturak Voleybolu Süper Ligine çıktı.
 
Bu sene kurulan ve 3-4 aylık çalışmanın ardından ilk yıllarında Türkiye Oturarak Voleybol Süper Ligine çıkma başarısı elde eden Kaman Kızıközü Spor Kulübü Oturarak Voleybol Takımımızı tebrik eder, Süper Ligde başarılar dileriz.
 
Ayrıca takımızın bu noktalara gelmesinde emekleri olan başta Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneğine Kaman Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüze, Voleybol Antrenörümüze, tüm teknik ekibe ve Kaman Kızıközü Spor Kulübü Oturarak Voleybol Takımımızın oyuncularına tek tek teşekkür ederiz…