3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kapsamında Farkındalık Oluşturmak Amacıyla Kaman İlçemiz de Özel Sporcularımızla Birlikte Çeşitli Etkinlikler Düzenlendi.

 

Kaman İlçe Müdürlüğümüzün düzenlediği organizasyona Kaman Kaymakamı Sn. Mehmet Usta, Belediye Başkanı Sn. Necati Çolak, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Numan Nafiz Şahin, özel sporcularımız ve kıymetli aileleri katıldı.

 

İl Müdürümüz Şahin yaptığı açıklamada;

“Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak bu anlamlı günde İl merkezimizde ve tüm ilçelerimiz de birçok program düzenlendi. Kaman ilçemize gelmeden önce Cacabey Gençlik Merkezimiz de düzenlenen etkinliklerle özel sporcularımızla bir araya geldik. Çok güzel bir program oldu. Hep beraber şarkılar söyledik, oyunlar oynadık. Hep beraber çok eğlendik. Onların heyecanını ve gayretlerini görmek bizi çok mutlu ediyor. Yine onların sporda farkındalık yaratmaları adına bocce, masa tenisi, atletizm ve oturarak voleybol gibi çeşitli branşlarda müsabakalar düzenledik. Sadece spor müsabakalarıyla değil farklı aktiviteler de düzenleyerek onlarla birlikte çok güzel zaman geçirdik. Kardeşlerimizin performansı bizleri çok mutlu etti. İstiyoruz ki sadece sporda değil hayatın her alanında değerli olduklarını bilsinler. Bunun içinde özel sporcularımıza yönelik faaliyetlerimiz her hafta ‘Mutlu Çarşamba’ projesi kapsamında devam ediyor. Bu projemizle de onları hem hayatın her alanına dahil ediyor hem de spor ile buluşturuyoruz” ifadelerinde bulundular.

 

Düzenlenen programlar sonrasında müsabakalarda ve etkinliklerde başarılı olan özel sporcularımıza başarı belgeleri ve plaketlerin verilmesi ve günün anısına hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle programlar sona erdi.