İçişleri Bakanlığımızca desteklenen ve Kırşehir Bağımlılıkla Mücadele Derneği ile ortaklaşa yürüttüğümüz "Sağlıklı Bir Hayat İçin Tercih Benim" isimli proje kapsamında Sayın Valimiz İbrahim Akın 'nın başkanlığında paydaş kurumlarımızın idarecilerinin de katılımları ile tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.  

Bağımlılıkla mücadelenin etkin bir şekilde yapılması ve kurumlar arası işbirliğinin sağlanması amacıyla İlimiz Valilik toplantı salonun da “Bağımlılıkla Mücadele” ve "Sağlıklı Bir Hayat İçin Tercih Benim" projemizin toplantısı yapıldı.

Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu üyelerinin ve paydaş kurumlarımızın idarecilerinin de katıldığı toplantıda Bağımlılıkla mücadele ve proje konusunda İl Müdürümüz Numan Nafiz Şahin tarafından yapılan genel bilgilendirmenin ardından, bağımlılıkla mücadelede ilgili kurumlar tarafından sorumlulukların yerine getirilmesi hakkında yürütülen faaliyetler hakkında bilgi verildi.

Toplantı, Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu ve paydaş kurumlarımızın idarecilerinin  görüş ve önerilerinin alınması ile sona erdi.