Haftanın iki günü Cacabey Gençlik Merkezimize gelen Emre Yüksel, alanında uzman antrenörlerimiz tarafından sportif faaliyetlere katılıyor.
Sonrasında ise bu zorlu süreçte hayatını kolaylaştıran en yakın yardımcısı babaannesi ve usta öğretici hocası ile de el becerisi kursunda bez bebek, bileklik, kolye ve hediyelik eşya üretiyor.
Cacabey Gençlik Merkezimize geldiği günden beri sağlık durumun daha iyiye gittiğini ifade eden Emre kardeşimizin babaannesi; Emre buradaki sportif ve sosyal etkinliklere katılmaya başladıktan sonra, yaşadığı sorunlara iyi geldiğini fark ettim. Gençlik Merkezine gelmeye başladıktan sonra çok şükür 3 aydır epilepsi nöbeti geçirmedi. Burada arkadaşları, hocalarıyla diyalog kurduğu için psikolojik olarak çok rahatlıyor. Buraya gelince çok mutlu ve iyi oluyor. Tüm çalışanlara göstermiş oldukları özen ve ilgiden dolayı çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.
 
Gençlik Merkezimizde kendisini çok mutlu hissettiğini vurgulayan Emre Kardeşimiz:
"Buradaki arkadaşlarımı çok seviyorum. Onlarla birlikte etkinlik yapıyoruz. Adem hocayı çok seviyorum, benimle ilgileniyor. Tuğba hocam ve babaannemin yardımıyla bez bebek, bileklik yapıyorum. Babaannem benim gören gözüm tutan elim oluyor. Görme engelli olduğum için ben yalnız yapamıyorum. Babaannem yardımcı oluyor bana. Gençlik merkezinde sosyalleşiyorum, hiç sıkılmıyorum. Evden çıkıp buraya gelmek çok mutlu ediyor beni." ifadelerinde bulundu.