Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen yerel ilkbahar kamplarında 11 dönem boyunca il merkezi ve ilçelerimizden 1541 gencimiz Ahi Evran Gençlik Kampına misafir oldular. Kampa katılan gençler, YKS, Ramazan ve Gönüllülük temalı kamplarda, 3 gün boyunca geleneksel ve olimpiyat okçuluğu, matrak, futbol, voleybol, basketbol,  sokak oyunları, iletişim becerileri, el sanatları, ebru, dağ bisikleti gibi bir çok aktiviteden faydalandılar.

Ayrıca katılımcı gençlerimize Ahilik felsefesi öğretilirken, Milli Manevi Değerler, Vatan ve Millet Sevgisi, Yakın Tarih ve Sanat Tarihi, Etik ve İnsani Değerler, Kişisel Gelişim Seminerleri, İletişim, Manevi Duygular, Türk Müziği, Türk Halk Müziği, Kariyer Planlaması ve Diksiyon Eğitimi konulu seminerler de verildi.

 

“2022 Ulusal Kamplarımız başlıyor”

Ayrıca 18 Haziran da başlayacak olan 6 günlük 14 dönem sürecek ulusal kamplar ile şehrimizde 81 ilden gelecek 6 binden fazla genç kampımızda misafir edilecek. Gençlerimizin katılacağı kampımızda katılımcılarımız, sportif ve kültürel etkinliklerimizle hem eğlenecek hem öğrenecek. Gençlerimiz yeni arkadaşlıklar edinerek sosyalleşmelerine de katkı sağlayan kampımızda eğlenceli eğitim programıyla yaz aylarını da dopdolu geçirecek.